Vakuumipumput

Monipuolisesta PVR-vakuumipumppuvalikoimastamme löydät ratkaisut mm. elintarvike-, lääke-, kalanjalostus- ja kemianteollisuuteen.

Etsitpä sitten vakuumipumppua, joka tarjoaa optimaalista suorituskykyä, vähäistä huoltotarvetta tai hiljaista käyttöä, meiltä löydät ratkaisun tarpeisiisi. Kaikki tarjoamamme PVR-tyhjiöpumput ovat korkealaatuisia, luotettavia ja suunniteltu tarkasti vastaamaan asiakkaidemme vaatimuksia.

PVR-vakuumipumppujen mallisto:

PVR icons

VOIDELLUT TYHJIÖPUMPUT:
PVR voidellut vakuumipumput ovat lamellipumppuja, jotka ovat erittäin kompakteja ja soveltuvat teollisuuden eri tarpeisiin.
DRY C -ALIPAINEPUMPUT JA KOMPRESSORIT:
DRY CLAW -voiteluvapaat roottoripumput soveltuvat käyttökohteisiin, joissa käsiteltävät aineet ei saa kontaminoitua prosessin aikana DRY Claw -pumput ovat helppohuoltoisia ja toimintavarmoja.
DRY CLAW vakuumipumppu
SCREWVAC -RUUVITOIMISET TYHJIÖPUMPUT
SCREWVAC -mallisto, teollisuuden eri tarpeisiin. Ruuviteknologia mahdollistaa erittäin syvän alipaineen.
SCREWVAC vakuumipumppu
ROOTS VAKUUMIPUMPUT:
ROOTS -vakuumipumput on erityisesti suunniteltu käytettäväksi ensisijaisesti yhdessä muiden PVR-pumppujemme kanssa, syvemmän alipaineen saavuttamiseksi.
 ROOTS vakuumipumppu
VOITELUVAPAAT LAMELLITYHJIÖPUMPUT
Voiteluvapaat lamellityhjiöpumput ovat kompakteja ja kevytrakenteisia pumppuja hiljaiseen ja värähtelemättömään toimintaan.
 Lamellivakuumipumppu
KALVOPUMPUT:
"M41 ja M71" kalvopumput ovat täysin öljyttömiä ja niitä voidaan käyttää sekä ali- että ylipaineen luomiseen. Kaikki pumput ovat saatavilla joko yhdellä- tai kahdella pumppauspäällä, joita voidaan käyttää rinnakkain tai sarjassa.
 Kalvopumppu

 

Ladattavat tuote-esitteet: